Blaudzun geniet van debuut op Huntenpop 2017Blaudzun genoot zaterdagmiddag van zijn debuut op Huntenpop. De zanger speelde voor het eerst met zijn band op het festival in Ulft en genoot zichtbaar van het publiek voor het hoofdpodium. www.REGIO8.nl

source

184 , 5.00 , Blaudzun genoot zaterdagmiddag van zijn debuut op Huntenpop. De zanger speelde voor het eerst met zijn band op het festival in Ulft en genoot zichtbaar van het publiek voor het hoofdpodium. www.REGIO8.nl , 1502572630 , 2017-08-12 21:17:10 , 2:42

Gratis persberichten plaatsen op Fredirectory.com. Uw persbericht kom direct op de voorpagina. Afbeeldingen(verschillende bestanden), website link, onderwerp en verschillende links in uw content voor een betere SEO.

Post Author: admin

Admin

1 thought on “Blaudzun geniet van debuut op Huntenpop 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *